El Constantí surt golejat de la seva visita al camp del Torredembarra

Nova derrota del Centre d’Esports Constantí, que ha tornat golejat de Torredembarra, en caure per 5 gols a 0. El conjunt constantinenc sortia al terreny de joc molt actiu però el pitjor moment per als verd-i-groc arribava als cinc minuts de partit quan es va produir la lesió de Juanma, que es fracturava el braç. Aquest fet va provocar que el partit estigués aturat durant 15 minuts i que els jugadors del Constantí quedessin molt tocats anímicament.

El Torredembarra ho va saber aprofitar i va aconseguir marcar fins a cinc gols, tres en la primera meitat (7’, 13’, 39’) i dos en el segon temps (70’, 80’). Tot i que el Constantí va tenir un parell d’ocasions, l’equip local va ser l’amo de la pilota i del partit. Paco Padilla és l’entrenador del CE Constantí.

Amb aquesta derrota el CE Constantí baixa un lloc a la classificació i se situa 13è amb 22 punts. Dissabte, 8 de febrer, el Constantí tornarà a jugar fora de casa contra El Vendrell. El partit es disputarà a les sis de la tarda. El rival és 8è a la taula amb 29 punts.