El CB Constantí Black suma la setena victòria consecutiva de la temporada

El CB Constantí Black s’ha emportat una merescuda victòria de la seva visita a les Terres de l’Ebre, imposant-se 44 a 72 a l’Ametlla de Mar. Es tracta de la setena victòria consecutiva de l’equip constantinenc, que es confirma com un dels equips més en forma de la competició, amb un balanç de campionat de 13 partits jugats, amb 9 victòries i 4 derrotes. El partit s’ha jugat a la pista del Pavelló Municipal de l’Ampolla, ja que el pavelló de l’Ametlla de Mar estava ocupat per ser festes en el poble. Per tant, la pista era desconeguda pels dos equips i amb condicions no reglamentàries.

El primer quart ha estat el més igualat de tots. Encara que la primera cistella ha estat del Constantí, a continuació l’Ametlla de Mar ha fet un parcial de 8 a 0, que semblava que podia posar les coses complicades. Poc a poc, els jugadors del Constantí Black han augmentat el seu encert i han acabat el quart per davant, 10 a 12. A partir del segon quart, la defensa del Constantí Black ha pujat la seva intensitat, recuperant pilotes a pista contrària, i ha augmentat la distància progressivament. La defensa agressiva del Constantí no només ha aconseguit recuperar pilotes, sinó que també ha fet entrar els nervis en els jugadors locals, marxant una mica del partit. Al descans, el resultat era de 18 a 27.

Després del descans, els primers minuts han tornat a ser igualats, sense que el Constantí Black pogués distanciar-se. I així, en el minut 27, la diferència es retallava fins als 7 punts (27-34), i podia semblar que es complicarien les coses. No ha estat així, ja que a la bona defensa s’ha unit que els jugadors del Constantí han mogut la pilota trobant molt bones opcions. A més, també han dominat el seu millor estat físic. A partir del 27-34 citat, s’ha passat al 29-47 del final del tercer període.

En el darrer quart, ja s’ha acabat de confirmar el domini del Constantí Black, ofegant del tot als rivals, i en els darrers minuts, jugant a plaer, amb recuperacions contínues de pilota i cistelles fàcils. La diferència ha anat creixent, i la més gran ha estat de 28 punts, coincidint amb el final del partit (44-72). Jordi Juanpere és l’entrenador del Constantí Black.

Aquest dissabte, 8 de febrer, el Constantí Black visitarà la pista del CB Àguiles en partit que es disputarà a les 16.15 h.

Vicòria també per al CB Constantí i derrota del femení
Notícia positiva també per al CB Constantí green, que s’ha imposat a casa per 79 a 69 al CB Morell B. Amb aquest resultat favorable, el Constantí green acumula dues victòries seguides. Aquest diumenge, 9 de febrer, el Constantí Green jugarà fora de casa. El partit, que es disputarà a les 12 del migdia, l’enfrontarà al Reus Ploms Salle S25. Un equip que es troba per sota del Constantí a la taula classificatòria. Una bona oportunitat per al CB Constantí Green d’emportar-se una altra victòria. El green compta amb un balanç de 14 partits jugats, amb 8 guanyats i 6 perduts.

Pel que fa a l’equip femení del CB Constantí ha perdut a casa per 24 a 43 davant del Bàsquet l’Arboç. El femení del Constantí és cuer a la classificació amb un balanç de 12 partits disputats, amb un victòria i 11 derrotes. Aquest dissabte, a les 20.30 h, visitarà la pista del Club Bàsquet Vilaseca.