La jove constantinenca Lilián Valero presenta el seu primer llibre

El passat divendres, 31 de gener, va tenir lloc a la Biblioteca Municipal de Constantí l’acte de presentació del llibre “El pequeño mundo de Lili. Lo que no supe decirte”, de la jove constantinenca Lilián Valero. L’acte va comptar amb la presència de l’autora del llibre, Lilián Valero, i de les regidores Dolors Fortuny i María García., en representació de l’Ajuntament de Constantí.

Aquest llibre, que ha estat editat i publicat a través de la plataforma digital Amazon, és el resultat de 4 anys d’experiències. Es tracta d’un llibre de poesia que relata les diferents etapes de la seva vida, les seves pors, inseguretats i alegries.

Dins dels seus versos, Lilián Valero intenta descriure sentiments i dirigir paraules a aquelles persones que mai es va atrevir a dir. Un llibre que defineix com una teràpia.