Èlia Canales, plata en individual i bronze per equips al Campionat d’Espanya júnior

L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales, ha obtingut aquest dijous 30 de gener la medalla de plata en la categoria júnior en el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc en Sala que s’està disputant al Palacio d’Or, al complex Marina d’Or d’Oropesa de Mar (Castelló). L’arquera constantinenca obtenia aquesta nova medalla en la competició d’arc recorbat femení. En aquesta mateixa competició la també arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Laura Pullés, ha finalitzat en la 9a posició.

Però la medalla de plata no ha estat l’únic podi que ha aconseguit Èlia Canales aquest dijous en el campionat d’Espanya. En la competició per equips mixtes júnior, la selecció de Catalunya formada per Èlia Canales, Pablo Mercadé i Maria Pitarch, ha aconseguit la medalla de bronze.

La competició continua durant el dia d’avui divendres. Aquesta tarda, Èlia Canales, Laura Pullés i Miki Romero participaran de la competició d’arc recorbat en categoria sènior. I també aquesta tarda, entraran en competició els representants del Club de Tir amb Arc Constantí en categoria cadet i menors de 14 anys, Maria Laguardia, Miquel Marsal i Isaac Márquez.