Arriba la segona nit del comerç local de Constantí

Aquest divendres, 31 de gener, tindrà lloc la segona edició del Nit del Comerç Local. Es tracta d’un acte de reconeixement que l’Ajuntament de Constantí ofereix als comerços del municipi, i consistirà en un sopar que es farà al restaurant Les Fonts de Can Sala de Tarragona. Després de la gran acollida que va tenir aquesta iniciativa entre els comerços locals en la primera edició, aquest any s’ha decidit donar continuïtat a aquesta nit del comerç local. Ho explicava al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio la vicepresidenta de la Unió de Botiguers de Constantí, Montse Aleu.

Després d’una campanya de Nadal força positiva per als comerços locals, amb iniciatives com el Sorteig de Premis de Nadal i la IV edició del Concurs d’aparadors Nadalencs, la vicepresidenta de la Unió de Botiguers, ha fet una crida per tal que s’aposti pel comerç local i de proximitat, que ofereix una atenció més personalitzada al client, davant les cada vegada més freqüents compres de productes per Internet.