Prop de 400 treballs d’arreu del món es presenten als XIII Premis Literaris de Constantí

Constantí celebrarà aquest diumenge, 2 de febrer, l’acte d’entrega dels XIII Premis Literaris, sota la temàtica “Relats d’Escola”. La Biblioteca Municipal acollirà, un any més, aquest acte que posa el punt final a la programació d’activitats de la Festa Major d’hivern. La convocatòria d’aquest concurs sobre relats d’escola coincideix amb els actes de celebració del centenari de l’edifici de les primers escoles públiques a Constantí. Ho ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio l’editor de Silva Editorial i organitzador dels Premis Literaris, Manuel Rivera.

En aquesta 13a edició s’han presentat a concurs 368 treballs, concorrent-hi escrits procedents de tot el món, en llengua catalana i castellana, i de totes les edats. Durant l’acte es donaran a conèixer els guanyadors i es presentarà també el llibre “Relats d’Escola” que recull 86 dels millors treballs presentats a concurs, que consta de 4 categories: la d’adults (a partir dels 21 anys), la de júniors (de 17 a 21 anys), la de joves (fins als 16 anys), i la d’infants (fins els 12 anys).

Els Premis Literaris de Constantí són un exemple de pluralitat i diversitat, des de la varietat de la procedència dels participants fins a l’edat dels mateixos. D’altra banda, també hi ha hagut una participació important d’alguns autors locals, així com també de diversos centres educatius del territori.

L’entrega dels premis tindrà lloc aquest diumenge, a les 12 del migdia, a la Biblioteca Municipal de Constantí.