Victòria del CB Constantí black i green en els seus respectius partits

El Club Bàsquet Constantí Black s’ha emportat una treballada victòria de la pista de La Sènia, en un partit en què el club constantinenc s’ha imposat per 53 a 68. Després d’una primera part amb moltes alternances en el marcador, s’arribava amb un avantatge de 3 punts favorable al Black al descans (28-31).

Tot i un bon inici de tercer quart per part del conjunt constantinenc, que li va permetre agafar un avantatge de 14 punts, en la recta final d’aquest període el conjunt local va retallar diferències per situar el 45 a 51 amb el qual s’arribava a l’últim període.

En aquest darrer quart, el Constantí Black va augmentar la intensitat defensiva evitant cistelles fàcils i amb encert en atac, assolint una diferència de 15 punts amb la qual s’arribaria al final del partit (53-68). Jordi Juanpere és l’entrenador del CB Constantí Black.

Dissabte, 1 de febrer, el Constantí Black visitarà la pista de l’Ametlla de Mar en partit que es jugarà a les sis de la tarda.

Victòria també per al CB Constantí Green
Bones notícies també pel CB ConstantíGreen que aquest cap de setmana ha aconseguit trencar la dinàmica negativa de les darreres jornades, imposant-se 68 a 72 al CB Alcanar. El green tenia aquesta jornada una molt bona oportunitat per guanyar, ja que s’enfrontava al cuer de grup, un equip que encara no coneix la victòria en el que portem de campionat i que ha encaixat 13 derrotes en els 13 partits que ha disputat. El CB Constantí Green rebrà a casa aquest diumenge al CB Morell B, en partit que es disputarà a les 18 h.

Pel que fa a l’equip femení, ha tingut descans aquest cap de setmana. Tornarà a la competició aquest diumenge quan rebrà a les 16.30 h a casa la visita del Bàsquet l’Arboç.