Pas enrere del Constantí que cau a casa davant d’El Morell (1-2)

El Centre d’Esports Constantí no ha pogut encadenar la que hauria estat la quarta victòria consecutiva i ha trencat la ratxa positiva de les darreres jornades en caure per 1 a 2 a casa davant d’El Morell. El partit ha comptat amb dues parts diferenciades. En el primer temps, els de Constantí han sortit al camp amb molta ambició, pressionant i sense deixar jugar al Morell, però sense poder materialitzar totes les ocasions clares de gol que han tingut. La segona part no ha tingut res a veure amb la primera i s’ha caracteritzat pel poc futbol per part dels dos equips.

El primer gol del partit arribava al minut 10 a càrrec d’Oriol Gilisbars, fent que El Morell s’avancés en el marcador. Ràpidament, al 18’, el Constantí aconseguia l’empat amb el gol d’Alex Gómez. El matx es decantava en una jugada a pilota aturada quan Angel Mellado al minut 58’ establia l’1 a 2 definitiu. Paco Padilla és l’entrenador del CE Constantí.

Amb aquesta derrota el CE Constantí baixa un lloc a la classificació i se situa 12è amb 22 punts. Diumenge, 2 de febrer, el Constantí visitarà el camp del Torredembarra en partit que es disputarà a les 16.30 h. El rival és 10è a la taula amb 23 punts.