Els alumnes de l’Institut de Constantí participen al concurs Pica Lletres de TAC 12

El passat 21 de gener, una representació de l’alumnat de 3r de l’ESO de l’Institut de Constantí va participar en el concurs “Pica Lletres” de la televisió TAC12. El Pica lletres és un concurs per aprendre més sobre la llengua catalana amb diferents proves que desafien els coneixements dels estudiants. La competició consisteix a lletrejar paraules dividides en cinc nivells i a fer algunes proves relacionades amb l’ortografia catalana.

Aquest ha estat el segon any que els alumnes de l’Institut han pogut gaudir d’aquesta experiència televisiva. Els alumnes participants han explicat que han pogut gaudir d’una experiència inoblidable. Durant el concurs, l’Institut de Constantí va competir amb centres com la Salle de Tarragona i el Jaume I de Salou. Noelia Sans és la coordinadora d’activitats de l’Institut de Constantí.

Els programes enregistrats es podran veure per la televisió pública del Camp de Tarragona, TAC12, d’aquí un parell de mesos.