Els alcaldes del Camp de Tarragona reiteren la necessitat de canviar els protocols per casos d’emergències químiques

Una trentena d’alcaldes del Camp de Tarragona de l’entorn dels polígons químics han traslladat aquest dilluns a la Generalitat la necessitat de canviar els protocols de seguretat per casos d’emergències químiques, com la del passat 14 de gener a IQOXE. En una reunió a l’edifici del 112 a Reus amb el viceconseller de la Presidència, Pau Villòria, els batlles han reiterat la voluntat de recuperar el Pla d’Emergència Exterior del Sector Químic de Tarragona (Plaseqta), gestionat des del territori. A la trobada hi ha assistit l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez.

Es preveuen noves trobades, que s’espera que finalitzin d’aquí uns dos mesos amb unes conclusions que s’estudiaran des de la Generalitat, ja que aquestes reunions són tan sols consultives.