La Biblioteca de Constantí compleix 20 anys

La Biblioteca Municipal de Constantí celebra aquest 2020 el seu 20è aniversari. Per aquest motiu, properament s’anunciarà tot un calendari d’actes per commemorar els 20 anys d’aquest equipament municipal, actes que s’iniciaven aquest mes de gener amb la tradicional entrega dels premis als superlectors i una sessió de contes per a adults.

Al llarg d’aquests 20 anys la Biblioteca Municipal ha viscut la transformació i s’ha hagut d’adaptar als canvis que ha experimentat la societat, en relació a les noves tecnologies, les xarxes socials, i sobretot, als nous canals per a l’obtenció de la informació. Ho ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio la directora de la Biblioteca Municipal de Constantí, Vanesa Gutíérrez.

Des del primer moment, la Biblioteca s’ha projectat com un espai d’inclusió i amb una funció social molt important en un municipi de les característiques de Constantí. A més, s’ha pogut consolidar una programació estable d’activitats pròpies.

La directora de la Biblioteca ha fet una valoració molt positiva d’aquests 20 anys i ha destacat que l’equipament s’ha convertit en un referent cultural al municipi.