El CE Constantí suma el tercer triomf consecutiu i escala posicions a la classificació

El Centre d’Esports Constantí ha guanyat aquest cap de setmana a casa davant del Racing Club Futbol Bonavista per 2 a 1 i continua la ratxa positiva. El conjunt constantinenc ha sumat la tercera victòria consecutiva, la segona del 2020 i la primera de l’any al municipal La Coma. Recordem que els de Constantí tancaven el 2019 imposant-se a casa per 3 a 2 davant del Campclar. Aquest resultat els hi feia pujar la moral i començaven el 2020 amb victòria per 0 a 2 davant del Calafell. La dinàmica positiva ha continuat aquest diumenge amb un tercer triomf consecutiu.

Es tractava del primer partit de l’any al municipal La Coma i l’equip sortia al terreny de joc amb la moral alta i amb l’objectiu de ratificar els tres punts de la jornada passada amb una nova victòria. El partit es va caracteritzar per un joc molt directe per part dels dos equips, amb un gran desgast físic i generant jugades de perill però sense encertar a porteria en la primera part.

La segona meitat va continuar amb la mateixa dinàmica però amb més encert del Constantí. El conjunt local obria el marcador al minut 76 amb el gol del capità, Jonatan Ferreira. La resposta del Bonavista arribava tres minuts després, al 79’, amb el gol de l’empat. I quan semblava que el partit acabaria en empat, en temps de descompte, el Constantí establia el 2 a 1 definitiu. Paco Padilla és l’entrenador del CE Constantí.

Amb aquesta victòria el CE Constantí se situa 11è a la classificació, amb 22 punts. Aquest diumenge, 26 de gener, torna a jugar a casa contra El Morell a les cinc de la tarda.

Nova data per la presentació del futbol base
Degut al mal temps, el CE Constantí ajornava la presentació dels equips del futbol base, prevista per diumenge passat al matí. La cita tindrà lloc el pròxim 2 de febrer al camp de futbol municipal La Coma. Les portes s’obriran a les deu matí amb castells inflables i la presentació es farà a les 12 del migdia.