El CE Constantí presentarà diumenge els equips del futbol base

Coincidint amb la Festa Major d’hivern, el Centre d’Esports Constantí celebrarà aquest diumenge la presentació oficial dels equips del futbol base, des de la categoria babies fins al juvenil, un total de vuit conjunts. Un any més, la jornada tindrà un caire festiu, amb castells inflables des de bon matí al camp de futbol municipal La Coma.

A les deu del matí tindrà lloc l’obertura de portes al camp de futbol i a les dotze del migdia es farà la presentació dels equips. Prèviament, a les deu es disputarà també el partit de lliga de l’aleví B del Constantí contra El Vendrell. Ho ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio el president del CE Constantí, Òscar Solé.

El club compta aquesta temporada 2019-2020 amb 12 equips. El president, Òscar Solé, considera que a nivell social el Centre d’Esports Constantí té una base sòlida. Solé ha destacat que s’ha consolidat el fet de tenir totes les categories cobertes, amb fins i tot algunes doblades. Assegura que el club està madurant i que compta amb una estructura forta.

El mateix diumenge la tarda, a les cinc, tindrà lloc el partit de lliga del primer equip del Centre d’Esports Constantí. El conjunt verd-i-groc rebrà a casa la visita del Racing Club Futbol Bonavista, equip que es troba 15è amb 18 punts. El Constantí és 13è, amb 19 punts, i arriba amb la moral alta després de l’important triomf de la passada jornada per 0 a 2 davant del Calafell. Una bona oportunitat per al Constantí d’aconseguir una victòria davant la seva afició en un partit inclòs en el programa d’actes de la Festa Major d’hivern.