L’escola Mn Ramon Bergadà acull l’exposició “Records d’Escola. A Constantí fem 100 anys”

Una representació de l’Ajuntament de Constantí, encapçalada per l’alcalde Óscar Sánchez, ha fet una visita aquest dimecres a l’exposició “Records d’Escola. A Constantí fem 100 anys” que des d’aquesta setmana es pot veure a l’edifici principal de l’Escola Mossèn Ramon Bergadà.

Dintre dels actes de celebració del centenari de les Escoles Públiques a Constantí, aquesta exposició és una mostra d’objectes, documentació i material escolar i didàctic de diferents èpoques durant aquests 100 anys. L’exposició es podrà visitar fins al 13 d’abril en horari lectiu (de 9 a 17 h).

El director de l’escola Mn. Ramon Bergadà, Fernando Martos, ha explicta a Constantí Ràdio tot el que s’hi pot veure en aquesta exposició: