Josep Maria Nicolau rebrà un dels Premis Tulcis al mèrit empresarial

Entre els Premis i les Distincions Honorífiques que l’Ajuntament de Constantí entregarà aquest dissabte durant l’acte de pregó de Festa Major d’hivern, destaca un dels Premis Tulcis al mèrit empresarial. El rebrà Josep Maria Nicolau Roselló. És nascut a Constantí i la seva vida ha estat dedicada a l’agricultura. Precisament, d’aquesta trajectòria dedicada a la pagesia, n’ha fet balanç al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio.

Josep M. Nicolau ha expressat la seva satisfacció per rebre aquest premi a l’emprenedoria.

Amb aquest premi s’ha volgut destacar el seu esperit emprenedor i que ha sabut adaptar les terres treballades durant molts anys en el cultiu de l’hortalissa, l’olivera i l’avellana, i combinar-les amb el cultiu del calçot, seguint els costums de fa més d’un segle.

Des de fa 25 anys exporta horticultura als Països Baixos cada any, abans coliflors i en l’actualitat soixams en hivernacle. Actualment, està treballant també amb collita de calçots crus i cuits amb comerç de proximitat. A la seva finca, el Mas de Ca Nicolau, s’hi pot descobrir i gaudir de la cultura de la pagesia al Camp de Tarragona.