Dia de dol a Constantí per la mort d’Òscar Atance Rovira

L’Ajuntament de Constantí ha declarat avui dijous, 16 de gener, dia de dol oficial al municipi per la mort del constantinenc Òscar Atance Rovira en l’accident a l’empresa química IQOXE a la Canonja. El consistori ha expressat a través de les xarxes socials oficials la seva mostra de condol a familiars i amics, i ha anunciat que les banderes onegen avui a mig pal al consistori.

Òscar Atance era treballador de l’empresa on dimarts es va produir una explosió, quedant ferit crític. Va ser traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron amb greus cremades al cos. Ahir dimecres al vespre el centre sanitari confirmava la seva mort. Amb aquesta ja són tres les víctimes mortals en l’accident. Des de l’Ajuntament, l’alcalde Óscar Sánchez, ha lamentat la mort d’Òscar Atance, destacant que era una persona estimada i molt vinculada a les entitats del municipi, formant part dels armats i dels grallers de Constantí.

A causa de l’explosió, també va morir una persona al barri de Torreforta per l’impacte d’una planxa metàl·lica que va sortir disparada de la planta afectada i va fer caure el sostre de casa seva a tres quilòmetres de distància. La tercera víctima és un altre treballador de l’empresa, el cos del qual ha estat trobat pels Bombers aquest dimecres al matí. A més, dos ferits més continuen ingressats, un a Vall d’Hebron, en estat molt greu, i un altre a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, que està greu però estable.