L’infantil i el júnior del Club Gimnàstica Estètica Constantí rebran un dels Premis Tulcis al mèrit esportiu

Els equips infantil i júnior del Club Gimnàstica Estètica Constantí rebran aquest dissabte, 18 de gener, un dels Premis Tulcis el Mèrit Esportiu que atorgarà l’Ajuntament en el marc del pregó de la Festa Major d’hivern de Sant Sebastià. Des del consistori constantinenc s’ha volgut destacar la gran temporada 2018-2019 que tots dos equips van realitzar, aconseguint la primera posició en la Copa d’Espanya, i en el cas de l’equip júnior obtenint la classificació per a la Copa del Món, on va finalitzar en una brillant setena posició.

Aquest no és el primer premi que rep el Club Gimnàstica Estètica Constantí en reconeixement als resultats de la passada temporada. A l’octubre l’equip júnior també va rebre un dels Premis Auriga Fvscvs que atorga el Consell Esportiu del Tarragonès. Núria Yepes és una de les components de l’equip júnior durant la passada temporada.

Es dóna la circumstància que les integrants dels dos equips, tant l’infantil com el júnior, no podran recollir personalment el seu premi perquè estaran competint durant tot el cap de setmana en la 1ª Fase de la Copa d’Espanya d’aquesta temporada 2019-2020.

En el cas de l’equip infantil, l’objectiu és repetir la primera posició de la temporada passada en el programa curt. Mentre que en el cas de l’equip júnior, que aquest any fa el salt a la categoria sènior, l’objectiu és competir al màxim nivell per adaptar-se a aquesta nova categoria. El Club Gimnàstica Estètica celebra aquest any 2020 el seu cinquè aniversari (2015-2020).