L’associació “Mujeres Reset” rebrà el Premi Tulcis al mèrit social

Entre els Premis i Distincions Honorífiques que s’entregaran aquest dissabte 18 de gener durant l’acte de pregó de Festa Major d’hivern, destaca el Premi Tulcis al mèrit social que l’Ajuntament de Constantí concedirà a la “Asociación Mujeres Reset”. Aquesta entitat, nascuda a finals de juliol de 2019, està constituïda per un grup de voluntàries que ofereixen treball i ajut de manera totalment altruista, amb l’oferiment de productes de costura realitzats artesanalment per elles mateixes a diversos hospitals, principalment oncològics.

La “Asociación Mujeres Reset”, amb la seva tasca, practiquen la solidaritat i sobretot regalen somriures i il·lusió a aquelles persones que més ho necessiten. Són un grup de costureres de Constantí, que periòdicament es reuneixen per confeccionar gorres o tapaboques estampades que després distribueixen entre els nens i nenes malalts de càncer. Ho ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio una de les components de l’associació, Antonia Rodríguez.

Una altra de les components de l’associació, la Paula, explicava que durant aquests mesos el ressò de la seva activitat ha anat en augment, i cada vegada són més els centres hospitalaris i les entitats que demanen material. Per aquest motiu, ha fet una crida a voluntaris i voluntàries que vulguin col·laborar amb el projecte.