L’alcalde de Constantí demana millorar els protocols d’informació i seguretat en cas d’accident químic

L’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, ha expressat la seva preocupació per la manca d’informació durant els minuts posteriors a l’explosió que es va produir ahir a la tarda a l’empresa química del polígon sud de Tarragona, IQOXE. En la línia que també han expressat altres alcaldes de poblacions afectades per l’accident com la Canonja i Vila-seca, el batlle de Constantí s’ha mostrat preocupat per les contradiccions en les informacions que anaven apareixent a través dels canals oficials de Protecció Civil.

Sánchez ha mostrat la seva comprensió amb la situació d’angoixa que ha viscut la població de Constantí, especialment sensibilitzada pel fet de conviure prop de la indústria química, i ha demanat una millor coordinació dels protocols d’informació i seguretat davant d’aquest tipus d’episodis.

Óscar Sánchez, alcalde de Constantí.