La tercera víctima mortal de l’explosió a la Canonja era de Constantí

El ferit crític per l’explosió a la indústria química de la Canonja ha mort aquest dimecres al vespre a l’Hospital Vall d’Hebron, segons han confirmat fonts del centre sanitari. La víctima és el constantinenc, Oscar Atance Rovira, treballador de l’empresa afectada, IQOXE. Va ser traslladat a Vall d’Hebron amb greus cremades al cos com a conseqüència de l’explosió. Amb aquesta ja són tres les víctimes mortals en l’accident. L’Ajuntament de Constantí ha declarat un dia de dol oficial al municipi i ha expressat el seu condol a familiars i amics. Demà dijous, fins a les 20 h, les banderes onejaran a mig pal al consistori.

A causa de l’explosió, també va morir una persona al barri de Torreforta per l’impacte d’una planxa metàl·lica que va sortir disparada de la planta afectada i va fer caure el sostre de casa seva a tres quilòmetres de distància. La tercera víctima és un altre treballador de l’empresa, el cos del qual ha estat trobat pels Bombers aquest dimecres al matí. A més, dos ferits més continuen ingressats, un a Vall d’Hebron, en estat molt greu, i un altre a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, que està greu però estable.