La Biblioteca lliurarà avui els premis als Superlectors de 2019

Com cada any, en el marc de la celebració de la Festa Major d’hivern, la Biblioteca Municipal de Constantí farà l’entrega dels Premis als Superlectors, un gest de reconeixement a l’activitat lectora dels usuaris més actius. Com ja és habitual, es concediran dos premis per la categoria infantil, dos per la juvenil i dos més per la d’adults. L’acte tindrà lloc avui dimecres, 15 de gener, a les set de la tarda.

A banda, durant l’acte també es farà un reconeixement a aquelles persones que de manera desinteressada col·laboren amb les activitats que s’organitzen des de la Biblioteca. Vanesa Gutiérrez n’és la directora.

Després de l’entrega de premis tindrà lloc l’activitat «Contes per adults», a càrrec de Carles Alcoy, sota el títol «Veïns i veïnes, històries que podrien no ser de Constantí». Vanesa Gutiérrez ha explicat a Constantí Ràdio que l’entrega dels Premis als Superlectors marcarà el tret de sortida de les activitats que es programaran des de la Biblioteca durant aquest 2020 per celebrar el seu 20è aniversari.