L’humor de Txabi Franquesa i Jordi Merca serà un dels plats forts de la Festa Major d’Hivern

L’humor tornarà a ser un dels plats forts de la nostra Festa major d’Hivern. Un dels actes més esperats d’aquesta Festa de Sant Sebastià arribarà el diumenge 19 de gener, a les 18 h, amb l’espectacle d’humor #Lodelarisa que presentaran Txabi Franquesa i Jordi Merca al Pavelló Poliesportiu.

Txabi Franquesa ha format part de diversos programes d’humor a nivell nacional com a còmic, guionista, actor, doblador, reporter i presentador, i ha realitzat més de 500 actuacions per tota la geografia nacional, dins el Circuit Nacional de Comèdia

Per la seva banda, Jordi Merca porta 10 anys recorrent el territori amb els seus monòlegs d’èxit com  “Malditos hipsters” o “Yo sobreviví a la EGB”.

Les entrades per a aquest espectacle ja es poden comprar a l’OAC de l’Ajuntament a un preu de 5 euros, fins aquest divendres 17 de gener.