El CE Constantí comença l’any amb un important triomf al camp del Calafell

El Centre d’Esports Constantí ha tornat de l’aturada nadalenca amb les piles carregades i s’ha imposat aquest dissabte per 0 a 2 al Calafell, en el primer partit del 2020. Els jugadors de l’equip constantinenc es desplaçaven al camp del Calafell amb moltes ganes i amb la il·lusió de començar bé l’any. El partit s’iniciava amb domini del conjunt local, protagonitzant bones jugades però sense materialitzar-les. Poc a poc, el Constantí va anar agafant el domini, creant un parell d’ocasions de gol. Quan semblava que la primera meitat del partit acabaria amb l’empat a 0, al minut 44 el Constantí sorprenia amb el gol del capità Jonatan Ferreira. Un gol que arribava en un moment clau. Amb el 0 a 1 en el marcador, el CE Constantí marxava al vestuari amb la moral alta.

En la segona part es va veure un gran partit. El domini de la pilota el tenia el conjunt local però es trobava amb un equip visitant que controlava la situació en tot moment i que creava ocasions a la contra. Al minut 62, en una jugada personal, Ferreira aconseguia el 0 a 2. Aquest avantatge en el marcador va provocar que el Calafell s’enfonsés i, llençant-se a l’atac, deixava espais a la defensa generant ocasions per al Constantí que no arriben a materialitzar-se. L’entrenador del CE Constantí, Paco Padilla, s’ha mostrat molt satisfet pel treball de l’equip.

Amb aquesta victòria el CE Constantí puja fins a la 13a posició a la classificació, amb 19 punts. Diumenge vinent, a la cinc de la tarda, rebrà a casa al Racing Club Futbol Bonavista, equip que es troba 15è amb 18 punts. Una bona oportunitat per al Constantí d’aconseguir una victòria davant la seva afició en un partit inclòs en el programa d’actes de la Festa Major d’hivern.