El CB Constantí Black s’imposa al Salou C mentre que el Green cau davant del Rapitenc

El Club Bàsquetbol Constantí Black continua en la seva línia ascendent i aquest diumenge s’ha imposat a casa davant del Salou C per 72 a 66. Recordem que en la darrera jornada de la primera volta, el Constantí Black va guanyar també contra el Salou C. Amb aquesta victòria, el Constantí Black allarga la ratxa a 5 victòries seguides i, pendent d’un partit ajornat, està amb un registre de 7 victòries i 4 derrotes, en la 5ª posició provisional. El partit contra el Salou ha estat molt irregular per part del Constantí Black, notant en excés la parada nadalenca.

L’inici de l’encontre va ser dominat clarament pel Constantí, amb un gran encert en el llançament exterior, especialment en el de triple, i trobant bones opcions es va disparar en el resultat (16 a 5, en el minut 6). Però arribat a aquest moment, el Salou va reaccionar i el Constantí no va respondre adequadament, precipitant-se en atac. Així el Salou va retallar les distàncies fins a 5 punts al final del primer quart (18 a 13), per arribar a empatar fins a dues vegades en el segon quart: empat a 18 en el minut 3 i empat a 20 en el minut 6. Els següents minuts fins al descans van capgirar el rumb del partit, ja que els jugadors del Constantí Black es van tornar a concentrar en la seva defensa, i a base de recuperacions i rebots defensius i corrent el contraatac, van fer un parcial de 14 a 0, que posaven el 39 a 24 en el descans.

Després del descans, el Salou va aconseguir que el joc no fos tan brillant i que el Constantí no pogués jugar amb la comoditat amb que havia dominat els útlimss minuts de la primera meitat. El tercer quart es va convertir en un intercanvi de cistelles, mantenint-se les diferències entre els 17 i 20 punts, com al final del quart, amb un resultat de 55 a 38. En el darrer quart, va ser quan el Salou va aconseguir treure rèdit al seu joc, i fent un joc més ràpid i directe va poder retallar les distàncies i apropar-se fins a 9 punts (55 a 46) en el minut 3, i que semblava que faria perillar la victòria local. Però en aquest moment, va tornar a sorgir la calma del Constantí i una lleugera millora defensiva, junt amb un millor encert en l’atac, aconseguint que la distància en el marcador tornés a ampliar-se fins a 16 punts.

El CB Constantí Green cau davant del Rapitenc
El CB Constantí Green rebia també diumenge al Pavelló Poliesportiu municipal al CB Rapitenc Bear-Química. Es tractava d’un partit de màxima exigència davant del segon classificat de grup en què el Constantí ha caigut per una diferència mínima, amb un resultat de 65 a 68.

El CB Constantí Green, després de començar molt bé la temporada, ha tingut una trajectòria força irregular en els últims partits que ha disputat i es troba ara amb 6 victòries i 6 derrotes.

El femení del CB Constantí perd davant del CB Tarragona B
I el sènior femení del CB Constantí obria diumenge la tarda de bàsquet al pavelló amb el partit contra el CB Tarragona B, un dels equips de la zona alta de la classificació. Un partit en el qual el Constantí va caure per 31 a 63, quedant amb balanç d’un partit guanyat i deu perduts.