Constantí impulsa un Programa d’Activitat Física per a gent gran

Amb l’objectiu de satisfer i millorar el benestar de la població, l’Ajuntament de Constantí, a través de les àrees d’Esports i Gent Gran, continua impulsant un projecte per a al millora de la salut de les persones grans, a través de l’activitat física. Es tracta de sessions grupals d’activitat física adaptada per a tots aquells ciutadans i ciutadanes a partir dels 60 anys.

Aquest dimecres es va fer una sessió informativa a la Biblioteca Municipal i, de moment, ja hi ha més de trenta persones inscrites. La tècnica d’Esports de l’Ajuntament de Constantí, Annabel Gavaldà, i encarregada d’impartir les sessions, ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio que els ha soprès la gran acollida que ha tingut el projecte.

L’activitat, que compta amb la col·laboració del Centre d’Atenció Primària de Constantí, s’organitzarà en diferents grups que s’adapatarn al tipus de perfil de cada particpant, de manera que els nivells es correspondran amb les capacitats i el grau de dependència dels membres de cada grup. Annabel Gavaldà explica en què consistirán i com s’organitzaran aquestes sessions.