Els millors arquers catalans es donen cita a Constantí en el 53è Campionat de Catalunya

El Pavelló Poliesportiu Municipal de Constanti acollirà aquest cap de setmana el 53è Campionat de Catalunya i 13è Campionat de Catalunya d’arc adaptat de Tir amb Arc en Sala. Uns 220 arquers i arqueres, procedents dels millors clubs de Catalunya, es donaran cita en aquesta competició esportiva. El dissabte 21 de desembre, a partir de les 16 h, tindran lloc les competicions de la modalitat d’arc recorbat i compost. I el diumenge 22 de desembre, a les 9 h, s’iniciaran les competicions en les modalitats de Longbow, Instintiu, Nu i Estàndard.

El president del Club de Tir amb Arc de Constantí, Mariano Quesada, ha expressat a Constantí Ràdio la seva satisfacció per l’èxit assolit en el nombre d’inscrits al campionat, que superarà els 200 arquers.

Per part del Club de Tir amb Arc de Constantí hi participaran tots els arquers i arqueres que han disputat la lliga.