Continuen aquesta tarda els actes de Nadal a Constantí

Continuen aquesta tarda les activitats de la programació de Nadal a Constantí. Després de participar aquest dimecres de la cantada de la nadala conjunta a al plaça de les Escoles Velles, els alumnes de les escoles assumeixen tot el protagonisme amb els tradicionals festivals de Nadal.

Aquesta tarda, a les 15 h, és el torn de l’escola Mn. Ramon Bergadà que celebrarà el festival de Nadal al Pavelló Poliesportiu. Tots els alumes de cada curs des de P3 fins a 6è interpretaran cançons de temàtica nadalenca. El director de l’escola, Fernando Martos, ha explicat a Constantí Ràdio que enguany el festival aposta per nadales més actuals i transgressores.

D’altra banda, l’Escola de Municipal Música “Rafel Gibert Recasens” i la Biblioteca Municipal coordinaran conjuntament una altra de les activitats que ja són tradicionals a la programació nadalenca. Serà avui dijous 19 de desembre, a tres quarts de sis de la tarda, a la Biblioteca. Enguany l’acte porta per títol “Celebrem el Nadal amb contes i cançons!” i comptarà amb cançons, contes i molta música. Es tracta d’una activitat oberta i comptarà amb la participació de la coral i els conjunts instrumentals de l’Escola de Música.