Aaron Alfonso: “M’agradaria arribar a ser mestre català”

Amb només 16 anys, el jove Aaron Alfonso del Club d’escacs Constantí, s’ha proclamat campió absolut territorial de Tarragona d’escacs. Aquest èxit li dona a Aaron Alfonso el bitllet per participar en el Campionat d’Espanya i automàticament obté una norma de Mestre Català, títol que s’aconsegueix per una acumulació de tres normes (mèrits) al llarg del temps.

Aaron Alfonso ha estat el protagonista aquest dijous de l’entrevista d’UN DIA MÉS, el magazín de Constantí Ràdio. Ha assegurat que assolir el títol de mestre català és un objectiu al qual li agradaria arribar en el seu moment.

Aaron Alfonso es converteix en el primer jugador del Club d’Escacs Constantí que aconsegueix aquesta fita, el que suposa un gran mèrit per al jove i per al club. El jove escaquista s’ha mostrat sorprès i content per l’èxit assolit i ha assegurat que ho ha aconseguit mantenint la tranquil·litat en el joc.