S’entreguen les beques als alumnes amb millors resultats de l’Institut

Aquest dimarts, 17 de desembre, s’han lliurat a la Sala de Plens de l’Ajuntament les beques als alumnes amb les millors qualificacions de l’Institut d’Educació Secundària de Constantí durant el passat curs 2018-2019. L’acte ha comptat amb la presència d’autoritats municipals encapçalades per la regidora d’Ensenyament Dolors Fortuny; i les regidores Virginia Bautista i María García, a més d’una representació de l’equip directiu de l’Institut encapçalada per la directora Rosa Clarós, els alumnes premiats i els seus familiars.

Les beques que atorga l’Ajuntament consisteixen en una dotació de 600€ per a cadascun dels alumnes de Batxillerat que han obtingut les millors qualificacions. Aquests diners s’han de destinar a la seva continuïtat formativa en l’àmbit universitari. Els alumnes de Batxillerat que han rebut les beques han estat: Álvaro Rodriguez i Gerard Llobregat.

A més, la direcció de l’Institut i l’Ampa també han atorgat una beca als millors expedients del centre de 3r i 4t d’ESO. El premi de 3r d’ESO és atorgada per l’Institut i consisteix en la gratuïtat de la quota de centre i del programa de reutilització de llibres. El premi de 4t d’ESO, és un obsequi de l’AMPA i són 300 euros. Enguany, els alumnes becats pels millors currículums han estat: 3r d’ESO Hoda Achabbar i 4t d’ESO Lucía García Romero. Dolors Fortuny és la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Constantí.

L’Institut de Constantí fijalitza aquest divendres 20 de desembre les classes abans de les vacances de Nadal i per aquest útlim dia del 1r trimestre hi ha prevista una gimcana per l’alumnat d’ESO organitzada pels alumnes de 1r de batxillerat. Els alumnes tornaran a les aules el dia 8 de gener.