Prop de 700 infants de Constantí interpreten la seva particular versió del “Fum, Fum, Fum”

Prop de 700 nens i nenes han participat aquest dimecres, 18 de desembre, de la cantada d’una nadala conjunta a la plaça de les Escoles velles. Es tracta d’un dels actes inclosos en la programació nadalenca d’aquest any, una activitat coordinada per part de l’Escola Municipal de Músic Rafel Gibert Recasens, i que ha comptat amb la participació de l’alumnat de la Llar d’infants Gu-gu i les escoles Centcelles i Mn. Ramon Bergadà.

Aquest ha estat el quart any que s’ha fet aquesta activitat i la nadala escollida per a l’ocasió ha estat la tradicional “Fum, Fum,Fum” però amb una particularitat afegida, i és que les escoles del municipi han fet una versió pròpia de la lletra adaptada a Constantí. Ho ha explicat el director de l’Escola de Música, Josep Boada.

Josep Boada ha destacat que “aquesta és una de les activitats que té més acceptació entre els alumnes i les seves famílies, ja que permet agermanar els alumnes de tots els centres educatius en una mateixa activitat conjunta”.

Precisament, l’Escola de Música i la Biblioteca Municipal coordinaran conjuntament una altra de les activitats que ja són tradicionals a la programació nadalenca. Serà aquest dijous 19 de desembre a tres quarts de sis de la tarda, a la Biblioteca municipal. Enguany l’acte porta per títol “Celebrem el Nadal amb contes i cançons!” i comptarà amb cançons, contes i molta música. Es tracta d’una activitat oberta i comptarà amb la participació de la Coral i els Conjunts Instrumentals de l’Escola de Música.