Constantí presentarà la segona edició del pessebre vivent itinerant pels carrers del poble

Dintre de la programació d’actes de Nadal a Constantí no hi faltarà una nova edició del Pessebre Vivent, la segona edició de “Racons de Constantí” amb diferents escenes que es representaran a diverses places i carrers del poble, amb un recorregut lliure i gratuït. El Pessebre Vivent, a càrrec de l’Associació d’Amics del Teatre Les Forques de Constantí, es podrà veure els dies 26 i 28 de desembre, entre les 18 i 22 hores.

El president de l’Associació d’Amics del Teatre Les Forques de Constantí, Marc Cardó, ha explicat a Constantí Ràdio que el pessebre vivent costarà de sis escenes. A la plaça de l’Església es farà l’anunciació; a la plaça dels Drets Humans es representarà la vida al mercat; a la plaça de l’Hospital hi haurà l’hostal; al carrer Sant Vicenç 3 la casa dels pastors; a la Pista d’Estiu es representarà el bé i el mal; i a Cal Roig el Sopar de Nadal.

Marc Cardó ha explicat també que hi haurà un punt d’inici davant de l’Ajuntament on s’entregarà un plànol de les ubicacions i que el recorregut serà lliure i gratuït.