Tradicional plantada del pessebre del Moto-Clàssic Constantí al Pont de les Caixes

Aquest cap de setmana han arrencat els actes de la programació de Nadal a Constantí. Diumenge al matí, els intergrants de l’associació Moto-Clàssic Constantí van protagonitzar la tradicional plantada del pessebre al Pont de les Caixes, amb la peculiaritat que totes les peces estan relacionades amb el món de les motos. Després d’un recorregut i un esmorzar, tots els participants finalitzaven la jornada amb l’arribada al carrer Major.

Les activitats continuaran avui dilluns, 16 de desembre, amb la Inauguració del pessebre elaborat amb materials reciclats per part del Grup Cultural Mestresses de Casa i de l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí. El pessebre es podrà veure durant totes les festes de Nadal a l’antic mercat municipal, al carrer Major.

La programació d’activitats de Nadal compta aquest any amb prop d’una trentena d’activitats que s’organitzen tant des de l’Ajuntament de Constantí, com també per part de les diverses entitats i associacions del municipi.