El Grup Cultural Mestresses de Casa de Constantí celebra el seu 45è aniversari

El Grup Cultural Mestresses de Casa de Constantí ha commemorat aquest any 2019 el seu 45è aniversari, i ho va celebrar amb un dinar el passat divendres 13 de desembre (dia de Santa Llúcia), patrona de l’associació. La jornada començava amb una missa en honor a Santa Llúcia a la capella del Centre Parroquial. Seguidament, es va fer una foto de tot el grup a les escales de la Plaça de l’Església i la jornada va finalitzar amb un dinar de germanor a Mas Passamaner, on es va fer entrega d’un detall commemoratiu per a totes les assistents.

L’associació Grup Cultural Mestresses de Casa va començar a fer activitats el 1974, a la Síquia. Des de fa uns anys, l’Ajuntament va cedir un espai al casal d’entitats on es reuneixen setmanalment per fer manualitats.L’associació ha estat sempre molt activa i participa en bona part dels actes culturals i festius que se celebren al municipi com ara l’esmorzar de la Festa de l’Oli Nou, els Tres Tombs, la Fira quan es feia, i també en els actes reivindicatius amb els col·lectius de dones com a protagonistes, com el 25-N o el 8 -M.

D’altra banda, aquest dilluns 16 de desembre, s’inaugura el pessebre amb materials reciclats que han elaborat durant els últims mesos juntament amb l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí, i que es podrà veure a l’Antic Mercat Municipal durant les festes de Nadal.