El CE Constantí cau novament a casa davant del Torreforta (1-3)

El Centre d’Esports Constantí ha caigut aquest diumenge (1-3) davant del Torreforta, en un partit en què els jugadors del conjunt verd-i groc van realitzar un bon treball col·lectiu, però amb molt poc encert de cara al gol. Per contra, el Torreforta va sortir al terreny de joc amb les idees clares i amb l’objectiu de derrotar el Constantí, amb un plantejament molt defensiu i buscant aprofitar les poques ocasions que generés.

El Constantí va portar el pes del joc durant la primera mitja hora, però xocava constantment davant del mur defensiu dels visitants. Així, al minut 34, el Torreforta s’avançava en el marcador gràcies a una acció a pilota aturada. Abans de finalitzar la primera meitat, al 44’, el Constantí reaccionava establint el gol de l’empat. Amb l’1 a 1 s’arribava al descans.

A la represa, el guió del partit va continuar com a la primera meitat. El Constantí dominant el partit i el Torreforta molt ben posicionat al darerra. Així, al minut 65, el conjunt visitant s’avançava amb una nova acció aïllada a pilota parada. Quan el Constantí estava plenament bolcat per aconseguir empatar el partit, el Torreforta va sorprendre amb l’1 a 3 amb una acció a la contra precedida d’una possible falta que l’àrbitre no va assenyalar. L’entrenador del CE Constantí, Paco Padilla, ha fet balanç del partit. Padilla s’ha mostrat desil·lusionat per la falta de gol però content pel treball realitzat per l’equip.

Nou pas enrere del Constantí que torna a caure a la zona baixa de la classificació, amb 13 punts en 14 jornades disputades. El conjunt constantinenc tancarà l’any 2019 novament a casa amb el partit que l’enfrontarà el pròxim diumenge, a les cinc de la tarda, al penúltim classificat, el Camp Clar.