El CB Constantí Black s’imposa a l’AD Torreforta C (89-47)

El Club Basquetbol Constantí Black s’ha imposat 89 a 47 davant de l’AD Torreforta C. El conjunt constantinenc s’enfrontava al darrer classificat del grup, mostrant certa relaxació en el principi del partit. Els dos equips van començar amb un joc molt erràtic, havent més pèrdues de pilota que acciones bones. En el minut 5 de partit, el marcador era molt pobre, sent de 7 a 0. Poc a poc, el joc es va anar animant i els punts van anar pujant al marcador, encara que amb poca fluïdesa, i la defensa del Constantí no acabava de ser bona.

El primer quart acabava amb el marcador de 16 a 10. El Constantí Black va ser clar dominador en la primera part del segon quart, fent un primer parcial de 12 a 0, que posava un avantatge de 16 punts. Aquest parcial es va caracteritzar per una bona defensa individual del Constantí, que va poder parar l’atac de l’ADT. Les cistelles anaven caient del bàndol del Constantí, que també comptava amb un bon encert en el llançament de 3 punts, assolint un màxim avantatge de 23 punts abans del descans (39 a 16) que quedava reduït a 17 finalment (39 a 22).

Després del descans, l’equip del Constantí Black va plantejar un canvi defensiu, passant a zona 1-2-2, que va acabar trencant definitivament el partit. Quan el marcador reflectia un 43 a 26, es produïa el punt d’inflexió definitiu. Els jugadors del Constantí es van créixer, recuperant moltes pilotes i anotant amb molta facilitat. El parcial va ser de 23 a 0, i en el minut 28, l’acumulat era de 66 a 26.

Arribat a aquest punt, l’ADT va baixar una mica els braços, mentre que el Constantí es va relaxar, baixant el ritme de joc i buscant accions per agradar-se. Aquesta situació es va allargar tot el darrer quart, on tot estava decidit, i es va estabilitzar l’avantatge al voltant dels 40 punts. L’entrenador del CB Constantí Black, Jordi Juanpere, ha fet balanç del partit.

El Constantí Black es troba en setena posició amb 14 punts. El pròxim diumenge, 22 de desembre, el Black visita la pista del Manyanet Reus B, actual tercer classificat amb 16 punts. El partit es disputarà a tres quarts d’una del migdia.

Derrotes del CB Constantí Green i femení
Derrota del CB Constantí Green 41 a 82 davant del CB Calafell, actual segon classificat. El Constantí Green es troba cinquè a la taula amb 16 punts i diumenge visita la pista del líder, l’AB Salle Tarragona. El partit es disputarà a les 12 del migdia.

I pel que fa a l’equip femení del CB Constantí, ha perdut 41 a 59 davant La Pobla de Mafumet. Dissabte visitarà la pista del Bàsquet Teresianes B, cuer a la classificació, en partit que es disputarà a les sis de la tarda.