Alfonso del Sol es proclama campió provincial de caça menor amb gos

El caçador constantinenc, Alfonso del Sol, s’ha proclamat campió provincial de Tarragona de caça menor amb gos, en un campionat celebrat el passat octubre al vedat “Coto Vallverd” de Santa Coloma de Queralt. D’aquesta manera, el caçador de la Societat de Caçadors i Tir La Constantinenca, revalida un títol que ja ostenta des de fa més de quinze anys.

En la jornada hi van prendre part cinc participants, que van desafiar el temps de pluja i fang. Es va classificar en primer lloc Alfonso del Sol, que va participar amb el seu gos Konan de la raça drahtharr, aconseguint 2.200 punts. El van seguir Toni Farré i Xavier Vilalta, amb 1650 cadascú. Alfonso del Sol ha explicat a Constantí Ràdio en què consisteix el campionat i s’ha mostrat molt satisfet per haver aconseguit el títol un any més.