XI Marató Musical en col·laboració amb la Marató de TV3

Constantí s’abocarà aquest diumenge 15 de desembre a la solidaritat amb la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties minoritàries. Com cada any, l’acte central de les activitats que es realitzen a Constantí anirà a càrrec de l’Escola Municipal de Música Rafel Gibert Recasens , amb una nova edició de la Marató musical que aquest any arriba ja a la seva 11a edició.

Aquesta 11a Marató musical comptarà enguany amb la participació de: les formacions de sensibilització, instrumental i coral de l’Escola Municipal de Música de Constantí; el Grup de Vent Pitjaclaus i el grup de Vent d’Avançat de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls; el Grup Vent del Nord i el grup Kapela.cat; a més de la col·laboració del Club Gimnàstica Estètica Constantí i el Club Patí Constantí.

A la mitja part hi haurà coca i xocolata. Hi col·laboren el Forn de Pa Ca Sebastià i la Pizzeria La Raval.