Més de 300 persones participen de les “Lectures Solidàries per la Marató” a la Biblioteca

Un any més, Constantí s’abocarà aquest diumenge 15 de desembre a la solidaritat amb la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties minoritàries. Com cada any, l’Escola Municipal de Música Rafel Gibert Recasens organitzarà aquest diumenge, coincidint amb el dia de la Marató de TV3, una nova edició de la Marató musical que aquest any arriba ja a la seva 11a edició. Abans però, aquest dijous 12 de desembre s’ha fet a la Biblioteca Municipal l’activitat “Lectures Solidàries per al Marató de TV3”.

En total van ser 326 persones les que al llarg de tot el dia van passar per la Biblioteca i van dedicar uns minuts a la lectura. L’Ajuntament de Constantí aportarà 1€ per cada lector/a i d’aquesta manera les lectures es convertiran en donatius per a una molt bona causa. A banda de les col·laboracions de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà, l’Institut de Constantí i l’Escola d’Adults municipal, i les persones que a títol individual van anar passant per la Biblioteca per col·laborar amb les lectures, aquest any es va fer una nova activitat, un espectacle de màgia amb Montse Llauradó i Santi Sabaté.