S’organitza una xerrada sobre com actuar davant els conflictes en l’educació dels fills

Aquest dimecres, 11 de desembre, s’ha fet una xerrada a l’Institut de Constantí enfocada a com actuar davant els conflictes en l’educació dels fills. La conferència ha anat a càrrec de Paco Moreno, tècnic de justícia juvenil i s’emmarca dintre del projecte Espais Educatius Familiars. L’Ajuntament de Constantí, dins el Pla Educatiu d’Entorn, aposta un any més per la continuïtat d’aquest projecte.

Amb aquesta iniciativa es pretén crear un espai compartit de comunicació i suport educatiu entre famílies amb fills escolaritzats als centres de Constantí. El projecte compta amb la col·laboració de les Ampas i els centres educatius del municipi. Les trobades es realitzen cada dimarts de 15 a 16.30 h a l’Institut.

Els Espais Educatius Familiars són un projecte que es va iniciar l’any 2010 a Constantí per tal que les famílies puguin disposar d’un espai preventiu d’informació, d’assessorament, d’estratègies i de recursos que els faciliti l’acció educativa en l’àmbit familiar i enforteixi el vincle amb l’escola.

El projecte parteix d’una metodologia participativa per tal que les famílies puguin escollir les temàtiques a treballar en funció de les seves necessitats i interessos. Periòdicament es realitzen també activitats de caire més lúdic, com tallers de cuina saludable.