Constantí organitza activitats per col·laborar amb La Marató de TV3

Constantí s’abocarà aquest diumenge 15 de desembre a la solidaritat amb la Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries. Com cada any, l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” organitzarà aquest proper diumenge una nova edició de la Marató Musical que arriba ja a la seva 11ª edició. Abans però, avui dijous té lloc a la Biblioteca Municipal l’activitat “Lectures Solidàries”. Des de les deu del matí i fins a les vuit del vespre totes aquelles persones que ho desitgin poden passar per la Biblioteca i dedicar uns minuts a la lectura.

La directora de la Biblioteca, Vanesa Gutiérrez, ha explicat que l’Ajuntament de Constantí es compromet a aportar un euro per cada lector/a i ha destacat que d’aquesta manera les lectures es convertiran en donatius per a una molt bona causa.

Les activitats continuaran dissabte dia 14 de desembre, amb una Master Class de Zumba Solidària al Pavelló Poliesportiu municipal, a partir de les deu del matí. Totes les persones assistents faran un donatiu de 2 € que també es destinarà a recaptar fons per la Marató. A més, durant el cap de setmana podrem trobar al carrer Major una parada de “Retalls. La botigueta solidària” amb l’exposició i venda de tots els treballs realitzats per aquest col·lectiu durant els últims mesos en tècniques de decoració, costura, labors i manualitats. Tota la recaptació es destinarà íntegrament a La Marató de TV3. Anna Maria Giné, representant del col·lectiu “Retalls” ha explicat a Constantí Ràdio com va sorgir la idea d’instal·lar una botigueta solidària per La Marató.

Assumpció Torrents, també representant del col·lectiu, ha assegurat que la recaptació que aconsegueixen ronda els 2.000 euros.

I com cada any, l’acte principal arribarà el diumenge 15 de desembre a les cinc de la tarda amb l’XI Marató Musical al Pavelló Poliesportiu, organitzada per l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” amb la col·laboració de l’Ajuntament. Comptarà enguany amb la participació de les formacions de sensibiltzació, instrumental i coral de l’Escola Municipal de Música de Constantí; el Grup de Vent Pitjaclaus i el grup de Vent d’Avançat de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls; el Grup Vent del Nord i el grup Kapela.cat; a més de la col·laboració del Club Gimnàstica Estètica Constantí i el Club Patí Constantí. Josep Boada és el director de l’Escola de Música.

A la mitja part hi haurà coca i xocolata. Hi col·laboren el Forn de Pa Ca Sebastià i la Pizzeria La Raval.