L’Institut de Constantí acull avui la xerrada “Davant dels conflictes… compta fins a 10”

Avui dimecres,11 de desembre, es farà una xerrada a l’Institut de Constantí enfocada a com actuar davant els conflictes en l’educació dels nostres fills. La xerrada, oberta a tota la ciutadania, anirà a càrrec de Paco Moreno, tècnic de justícia juvenil. Tindrà lloc a les 15.15 hores i s’emmarca dintre del projecte Espais Educatius Familiars.

El responsable dels Espais Educatius Familiars, Toni Romero, de la Fundació En Xarxa, ha explicat a Constantí Ràdio en què consistirà la xerrada d’avui-

L’Ajuntament de Constantí, dins el Pla Educatiu d’Entorn, aposta un any més per la continuïtat d’aquest projecte dels Espais Educatius Familiars. Amb aquesta iniciativa es pretén crear un espai compartit de comunicació i suport educatiu entre famílies amb fills escolaritzats als centres de Constantí. El projecte compta amb la col·laboració de les Ampas i els centres educatius del municipi. Les trobades es realitzen cada dimarts de 15 a 16.30 h a l’Institut.