L’Ajuntament de Constantí promou una nova edició del Tió Solidari dins els actes de Nadal

El proper dissabte 21 de desembre, dins dels actes de la programació de Nadal, l’Ajuntament de Constantí ha organitzat una nova edició del Tió Solidari. Des de les 11 del matí, petits i grans podran fer cagar el Tió davant de l’Ajuntament. Abans, des d’aquest dilluns i fins al 20 de desembre, tots els infants que ho desitgin poden portar aliments al Tió Solidari que enguany ha visitat Constantí i que ja es pot trobar a l’Ajuntament.

Des del consistori s’està fent una crida a la participació durant aquests dies i es recomana portar aliments com llet, oli, sucre i tonyina. Tots els infants que hi col·laborin rebran un petit detall com a agraïment. Els aliments que es recullin aniran destinats a Càritas Parroquial de Constantí. Dolors Fortuny és la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Constantí.

L’activitat compta també amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A.