Jordi Català protagonitza avui les Aules de la Gent Gran a Constantí

Avui dimecres continuen les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran al Sindicat Agrícola de Constantí i ho faran amb una sessió a càrrec d’un referent de la música de ball en català feta a casa nostra, Jordi Freixa, més conegut artísticament com Jordi Català. La sessió d’avui porta per títol: “Jordi Català: 40 anys de rock i ball en català”.

Jordi Català ha presentat aquest 2019 el llibre Qui balla està lluny de la baralla, que forma part d’una trilogia del mateix autor. El llibre va acompanyat d’un CD amb quinze cançons “de tota la vida” i de diferents estils musicals, que han estat traduïdes al català. En una entrevista al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio, Jordi Català ha explicat que la música l’ha acompanyat tota la vida, des de fa més de 60 anys, quan acompanyava al seu pare també músic.

Jordi Català ha explicat també que sempre ha reivindicat dos aspectes essencials en la seva proposta. D’una banda, l’ús de la llengua catalana com a vehicle d’expressió musical i també, d’una altra banda i no menys important, el seu tarragonisme.