L’escola Centcelles participa del projecte “Treballem amb l’Art” del Museu d’Art Modern de TGN

El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) inaugurava, aquest dissabte 30 de novembre, l’exposició ‘Ets un artista… i exposes al MAMT. Calendari 2020’, on s’inclouen els treballs guanyadors del programa pedagògic ‘Treballem amb l’Art’, vinculat al MAMT Pedagògic i amb la participació d’alumnat d’educació infantil i primària d’arreu de la demarcació. La mostra es podrà visitar fins al 12 de gener de 2020.

L’Escola Centcelles de Constantí és un dels centres que ha col·laborat en aquest projecte, juntament amb una quinzena de col·legis de la província de Tarragona. Les seves obres formaran part del calendari 2020 juntament amb els treballs de les altres escoles seleccionades.

Els tres centres guanyadors d’aquesta edició han estat l’Escola Prat de la Riba de Reus (1r premi), l’Escola Vedruna Sagrat Cor (2n premi) i l’Escola de Pràctiques (3r premi). Tots els infants que han participat a les activitats d’enguany s’han aplegat a l’acte d’inauguració de l’exposició i a la presentació del calendari 2020. També s’hi han lliurat els premis als treballs seleccionats. El jurat l’han integrat la directora del MAMT, Marisa Suárez; la secretària del servei pedagògic del museu, Núria Serra, i dues artistes i docents de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, Eugènia Arnavat i Núria Rion.