El Club Patí Constantí obté sis podis en la final del Campionat Interclubs de Patinatge

Aquest diumenge, 1 de desembre, s’ha celebrat al Pavelló Olímpic de Reus la final del Campionat Interclubs de Patinatge. Un esdeveniment que va comptar amb la participació de 9 patinadors/es en representació del Club Patí Constantí, que van fer un excel·lent paper obtenint un total de sis podis.

Les patinadores Marina Gibert i Alma Arévalo van obtenir el primer lloc; Aida Nouali, Paula Ciprés i Paula Valero van acabar en segona posició; i Paula Dapena va finalitzar en tercer lloc. La resta de representants van ser Martina Adolfini, que va acabar en setena posició, Leyre Ciprés va ser quarta i Èric Lara va ser cinquè.

D’aquesta manera finalitzava un any 2019 molt exitós per al Club Patí Constantí, que el proper diumenge 15 de desembre celebrarà el seu tradicional festival de Nadal emmarcat en els actes de col·laboració amb la Marató de TV3.