L’obra de la poeta Noemí Alas centra la 3a Marató Literària de Constantí

Aquest diumenge, 1 de desembre, s’ha celebrat a la Biblioteca Municipal la 3a Marató Literària organitzada per l’Associació Literària de Constantí, que aquest any ha estat dedicada a repassar l’obra de la poeta constantinenca Noemí Alas, membre de l’Associació Literària des dels seus inicis i que va morir recentment.

Des de les 9.30 h, a la Biblioteca Municipal, es van anar llegint fragments de l’obra de Noemí Alas. I les 18 h es va fer un debat-col·loqui amb la presència del president de l’Associació Literària de Constantí i fill de Noemí Alas, Dídac Coliman, i de la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Dolors Fortuny. El president de l’Associació Literària, Dídac Coliman, va explicar que durant aquests últims mesos s’ha dedicat a recopilar tota l’obra de la seva mare, amb l’objectiu de publicar-la en un llibre. En aquesta recerca ha pogut recollir més de 700 poemes.

Aquesta és la tercera marató que organitza l’Associació Literària de constantí en aquesta segona etapa de l’entitat. La primera va estar dedicada a l’escriptora Gòria Ganga, i l’any passat la Marató es va centrar en l’obra de la constantinenca Montserrat Duch, Doctora en Història i Catedràtica d’Història Contemporània