L’encesa de llums marca l’inici del Nadal a Constantí

L’encesa de les llums de Nadal donava el tret de sortida el passat divendres, 29 de novembre, a la campanya nadalenca a Constantí, amb un acte que es va fer a la plaça de les Escoles Velles i que va il·luminar un gran arbre de Nadal que durant totes aquestes festes guarnirà l’espai central d’aquesta plaça. Tal com ja es va fer l’any passat també es va descobrir la decoració nadalenca de la plaça, que ha estat elaborada pels nens i nenes de la Llar d’Infants Municipal i per les persones grans del Centre de Dia. També des del passat divendres i mentre durin les festes, la decoració i les llums nadalenques il·luminaran diverses places i carrers del municipi.

L’acte d’encesa de les llums nadalenques va estar amenitzat per un espectacle d’animació infantil i un berenar popular, i és que els nens i nenes del municipi van ser els grans protagonistes d’aquesta jornada festiva. D’aquesta manera es dona inici a la campanya de Nadal a Constantí, que com cada any comptarà amb un extens programa d’activitats que s’allargaran fins al dia de Reis.

Entre les activitats previstes destaquen els festivals de Nadal de les escoles, la cantada d’una nadala conjunta entre l’Escola Municipal de Música i les escoles del municipi, el Parc de Nadal, o el sopar i gran revetlla de Cap d’Any al Pavelló Poliesportiu, a més de les activitats organitzades per entitats i associacions. A més, durant la campanya de Nadal es realitzarà la 4a edició del Concurs d’Aparadors Nadalencs organitzat per la Unió de Botiguers amb la col·laboració de l’Ajuntament.