El CE Constantí cau davant del Llorenç (2-0)

El Centre d’Esports Constantí ha caigut aquest dissabte en la seva visita al camp del Llorenç (2-0). El partit es presentava com a una bona oportunitat per als de Constantí per continuar amb la dinàmica positiva de la darrera jornada, en la qual es van imposar per 3 gols a 2 a la Joventut Bisbalenca al municipal La Coma. Finalment, el conjunt constantinenc no només no ha pogut sumar una segona victòria consecutiva sinó que ha acabat perdent el partit.

La primera part s’iniciava amb domini del Llorenç, equip que tocava la pilota amb gran velocitat i triangulava molt bé. Tot i que no creaven jugades de clar perill, es veia que el primer gol a la porteria dels de Constantí podria arribar en qualsevol moment. I aquest arribava després d’una dubtosa decisió de l’àrbitre en no assenyalar un penal a favor del conjunt verd-i-groc. Poc després, en una jugada ràpida, l’àrbitre xiulava un penal a favor del Llorenç, que convertia en gol. Amb el 2 a 0 en el marcador s’arribava al final de la primera meitat. En la represa el Constantí va sortir al terreny de joc més decidit, plantant cara i arribant diverses vegades a la porteria local, tot i que sempre es trobava amb la intervenció del porter. El marcador ja no es va moure més i el partit finalitzava amb el 2 a 0 a favor del Llorenç. L’entrenador del CE Constantí, Paco Padilla, ha fet balanç del partit.

El Constantí continua amb 13 punts i baixa al 14è lloc de la classificació. La competició també s’atura aquest cap de setmana i la jornada 14 es disputarà el pròxim diumenge 15 de desembre. El Constantí rebrà al municipal La Coma al Torreforta en partit que es disputarà a les cinc de la tarda.