Constantí donarà avui la benvinguda al Nadal amb l’encesa de llums

Constantí donarà avui divendres la benvinguda al Nadal amb la tradicional encesa de llums a la plaça de les Escoles Velles. L’acte s’iniciarà a les 17.30 h amb un berenar popular. Seguidament, es farà la inauguració dels elements decoratius de la plaça elaborats per la Llar d’Infants i el Centre de Dia. I a continuació tindrà lloc l’encesa de llums de Nadal i un espectacle d’animació infantil. Mariana Buger és la regidora de Festes de l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Constantí impulsa, un any més, un ampli programa d’actes per aquestes Festes de Nadal. La Unió de Botiguers de Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitzarà per 4t any el Concurs d’Aparadors Nadalencs, amb l’objectiu que els carrers i establiments del municipi se sumin també a l’esperit nadalenc.

Dintre de la programació nadalenca s’han programat també activitats com el Pessebre de l’antic Mercat Municipal, fet amb materials reciclats, una iniciativa promoguda per l’Associació Cultura de Mestresses de Casa, l’Associació Dones per la Unitat de Constantí i l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Constantí.

Una altra de les activitats que tampoc faltarà a la programació d’aquest any és la cantada d’una nadala conjunta dels centres escolars del municipi a la Plaça de les Escoles Velles, el dimecres 18 de desembre a les 11.30 h del matí. I del 27 al 29 de desembre arribarà una nova edició del Parc de Nadal al Pavelló Poliesportiu municipal, amb tot un seguit d’activitats destinades a un públic infantil i juvenil.

L’Ajuntament de Constantí oferirà també una proposta festiva la nit de Cap d’Any. En concret, oferiran un sopar de gala que continuarà amb un ball de revetlla amb l’Orquestra La Pasarela. Les inscripcions per participar del Sopar i revetlla de cap d’any, a un preu de 60 euros, s’han de fer prèviament a l’OAC fins el 27 de desembre.