L’obra de la poeta Noemí Alas centrarà la 3a Marató Literària de Constantí

L’obra de la poeta Noemí Alas centrarà la 3a Marató Literària organitzada per l’Associació Literària de Constantí. La cita tindrà lloc aquest diumenge, 1 de desembre, a la Biblioteca Municipal. Es tracta de la tercera marató que organitza l’entitat des de la recuperació de la seva activitat i aquest any s’ha volgut dedicar al record de l’obra de la poeta de Constantí, Noemí Alas, que va morir recentment. L’activitat s’iniciarà es durà a terme des de les 9.30 h i fins a les 20 h. A les 18 h es farà un debat-col·loqui.

El president de l’Associació Literària de Constantí i fill de Noemí Alas, Dídac Coliman, ha explicat a Constantí Ràdio que enguany s’ha decidit apostar per dedicar la marató en record a la seva mare, qui va formar part de l’associació des dels seus inicis.

Coliman ha explicat que durant aquests últims mesos s’ha dedicat a recopilar tota l’obra de la seva mare, amb l’objectiu de publicar-la en un llibre. En aquesta recerca ha pogut recollir més de 700 poemes, una obra que atenent al seu contingut es pot dividir en tres parts ben diferenciades.

Aquesta és la tercera marató que organitza l’Associació Literària de Constantí en aquesta segona etapa de l’entitat. La primera va estar dedicada a l’escriptora Gòria Ganga, i l’any passat la Marató es va centrar en l’obra de la constantinenca Montserrat Duch, Doctora en Història i Catedràtica d’Història Contemporània.